Singles Day korting

Singles Day korting, de grootste online winkel dag van het jaar! Blijf lezen om een lijst met de beste Singles Day korting te ontdekken!

Elke 11 november bieden enkele van de beste retailers in de omgeving enorme kortingen en sales om het Chinese festival Singles Day korting te vieren. De single day korting winkels van dit jaar, zoals AliExpress van Alibaba, Bol.com, mediamarkt en Coolblue, bieden fantastische singles day korting. Je kunt tot wel 50% korting krijgen op ontwerpers zoals Saint Laurent, Alexander Wang en Tom Ford. Er is ook enorme single day korting op computers, tv’s, tabletcomputers en telefoons. Maar schiet op! Deze aanbiedingen vervallen om middernacht 11 november. Koop ze snel of zal ze missen.

Hoe kan ik de beste single day korting vinden?

Hoewel het nog te vroeg om precies te weten waar de beste deals zijn dit jaar, zijn er verschillende manieren waarop je ervoor kunt zorgen dat je bent de eerste die snel weet welke winkels kortingen beginnen te geven.

Meld je bijvoorbeeld aan om updates over single day korting van verkopers ontvangen via e-mail en volg ze op Facebook, Twitter en Instagram, op deze manier kun je ervoor zorgen dat je alle informatie als eerste krijgt. Plus, als winkels apps hebben, zorg er dan voor dat je deze hebt gedownload voor de beste single day korting.

Start je onderzoek voor single day korting

Houd in gedachten dat veel retailers de prijzen op artikelen verlagen voordat Single day van start gaat om voorsprong op de concurrentie te houden, dus houd je ogen open voor e-mails en social media updates met single day korting aan het begin van november.

Het is ook een goed idee om ruim van tevoren onderzoek te doen en te bepalen welke producten en modellen je wilt kopen. Op die manier weet je meteen waar je moet kijken en hoe goed de single day korting is zodra de deals worden vrijgegeven.

Welke winkels doen niet mee aan single day korting?

Single day korting lijkt misschien alom vertegenwoordigt, maar dat is het niet: verschillende grote namen in de detailhandel doen niet mee aan het evenement. Iedereen die op zoek is naar een doe-het-zelf- of thuiskoopje, moet onthouden dat Ikea en Gamma vorig jaar niet hebben deelgenomen. Sommige retailers, creëerden hun eigen evenement. Als je een nieuw Apple-product wilt, kun je het beste aanbiedingen van warenhuizen en netwerkproviders bekijken in plaats van rechtstreeks bij Apple te zoeken.

Veel retailers verkopen scherp geprijsde oudere iPhone-modellen, dus als je een upgrade wilt, maar de iPhone 8 is niet voor jou, dan is dit het single day de dag om je aankoop te doen.