Singles Day Bol.com

Bol.com
Bol.com
Alles
Alles Show Less

Sinds 1993 is Singles Day een nationale feestdag in China. Het is begonnen als een dag waar de studenten van de Universiteit van Nanjing hun vrijgezelle bestaan vierden, als tegenantwoord op Valentijnsdag. Sindsdien is het overgenomen door grote bedrijven in binnen- en buitenland om grote aanbiedingen te kunnen geven op producten als elektronica, kleding, gadgets, eten en drinken en nog veel meer. Ook in Nederland wordt deze oosterse variant op Black Friday steeds meer gevierd.

Singles Day in Nederland

Net als bij het Amerikaanse Black Friday nemen Nederlandse ondernemers de acties van Singles Day over om ook in ons land je te laten profiteren van de beste deals. Een van deze early adopters in Bol.com, die al vaker toonaangevend is gebleken voor de Nederlandse retail. Bol.com is daarbij ook een goed voorbeeld van wat de acties tijdens Singles Day inhouden. In China maken vooral online winkels gebruik van de feestdag door de deals al vanaf middernacht te laten gelden. Bol.com is een van de grootste webwinkels van ons land, waardoor het zich perfect leent aan deze acties. Daarbij komt dat vooral elektronica trending is op het gebied van waar de acties voor gelden. Dit is ook een van de grootste categorieƫn waar Bol.com in handelt, samen met gadgets en gaming die ook via de webshop verkocht worden.

Dit kun je verwachten van Singles Day Nederland

singles day bol.com

Singles Day wordt van oudsher op 11 november gevierd, de datum die bij de bedenkers doet denken aan vier kale stokken. In Nederland zal het thema van vrijgezelle studenten misschien wat achterblijven, maar dit gaat niet ten koste van de deals. Tijdens Singles Day kun je bij Bol.com acties verwachten die je in de rest van het jaar niet zul hebben. Denk aan zeer laag afgeprijsde elektronica of de verkoop van niet-alledaagse spullen voor een bodemprijs. Eigenlijk is Singles Day te zien als de speciale dagen uit de Verenigde Staten Black Friday en Cyber Monday, alleen dan nog groter. 

Singles Day steeds meer uitgebreid

Ook buiten China begint Singles Day steeds meer vorm te krijgen. Nu hebben studenten op 11 november ook echt vrij, wat hier waarschijnlijk niet zal gaan gebeuren, maar de acties tijdens deze feestdag worden steeds meer bij steeds meer bedrijven opgenomen. Je kunt hierdoor profiteren van de beste deals in de webwinkels, zonder dat je ook maar echt mee hoeft te doen met andere festiviteiten of Ć¼berhaupt single hoeft te zijn. Je profiteert alleen van de voordelen waardoor je met hoge kortingen je producten kunt bestellen. Naast Bol.com zijn er andere grote webshops welke ook meedoen aan Singles Day Nederland, zoals bijvoorbeeld: