Singles Day AliExpress

Singles Day bij AliExpress populairder dan Black Friday

Singles Day bij AliExpress is een van de populairste momenten om jouw nieuwe spullen aan te schaffen. De spullen van deze Chinese distributeur zijn op deze dag namelijk nog goedkoper, waardoor je voor een laag bedrag veel verschillende spullen kunt bestellen. Je hoeft er daarnaast niet lang op te wachten. Vergelijk het met Black Friday in de Verenigde Staten, maar dan met nog meer succes over de hele wereld. Maar hoeveel succes heeft deze Singles Day dan en wat houdt het in? 

Vier jezelf met Singles Day bij AliExpress

Singles Day bij AliExpress is de dag op 11 november, waarmee gevierd wordt dat je single bent. Iedereen zonder relatie kan hierbij stil staan, maar ook kan het een dag zijn dat je jezelf net iets meer in de watten legt dan normaal. Hiervoor zijn vaak speciale producten geselecteerd of er is een pakket samengesteld. Ook AliExpress doet hieraan mee en zorgt ervoor dat je jouw producten nog net iets goedkoper kunt krijgen. Zelfs zo goedkoop, dat er vaak een hogere omzet wordt gedraaid dan tijdens Black Friday. Zelfs zoveel dat alle records verbroken worden en de prijzen in meerdere miljarden lopen. 

Singles Day Aliexpress

Miljarden omzet op deze feestelijke dag 

Daarbij is Singles Day bij AliExpress steeds populairder geworden. Zo werd er in 2013 in de Verenigde Staten ongeveer 5,7 miljard Dollar uitgegeven, terwijl het in 2018 zelfs op 30,8 miljard Dollar uitkwam. Bij Black Friday was het in 2017 10,6 miljard Dollar. Een heel verschil, terwijl je in feite dezelfde producten aan zou kunnen schaffen. Of je nu gaat voor een van de nieuwe gadgets of juist voor een ander hebbedingetje, alles is te verkrijgen bij deze Chinese webshop. Zo kun je ook direct iets voor de kinderen aanschaffen. En dat voor veel lagere prijzen, terwijl er gedurende deze dag wel meer gekocht wordt in het algemeen. 

Niet meer in een hectische winkel staan

Juist door deze eenvoud is het voor veel mensen een kleinere stap vergeleken met de bekende Black Friday. Singles Day bij AliExpress kan namelijk gewoon vanaf de bank, waardoor je de hectiek van de winkels niet meekrijgt. Dit geeft jou daarom een extra voordeel: je kunt gewoon binnen blijven. Terwijl het met Black Friday koppen lopen is in de winkels, hoef je hier niet bang voor te zijn tijdens Singles Day. Het internet is gewoon te bereiken en binnen enkele klikken heb je jouw bestelling geplaatst. Hierbij heb je ook niet de druk die op je gelegd wordt als er mensen achter je in de rij staat. Je kunt alles op jouw gemak bekijken en doornemen. 

Altijd de laagste prijzen

Met Singles Day voor AliExpress kiezen is in alle opzichten de beste keuze. Je hebt alle producten binnen handbereik, zonder dat je hiervoor naar de winkels toe hoeft. Zo heb je ook de drukte niet om je heen, welke voor veel stress kan zorgen tijdens het shoppen. Jouw winkelavonturen worden leuk en eenvoudig. Voor weinig geld heb je een grote hoeveelheid producten aangeschaft waarmee je jezelf of iemand anders blij kunt maken. Ga daarom nergens anders meer voor, maar kies voor de Chinese webshop en je hebt altijd de laagste prijs tot jouw beschikking. Geen wonder dat de omzet zo hoog is tijdens deze dag.