Singles Day aanbiedingen

Wehkamp
Wehkamp
KledingShow More
KledingShow Less
MediaMarkt
MediaMarkt
MediamarktShow More
MediamarktShow Less
CoolBlue
CoolBlue
coolblue
coolblue Show Less
Bol.com
Bol.com
Alles
Alles Show Less
AliExpress
AliExpress
AlieExpress
AlieExpress Show Less
MediaMarkt
MediaMarkt
MediamarktShow More
MediamarktShow Less
CoolBlue
CoolBlue
coolblue
coolblue Show Less
Bol.com
Bol.com
Alles
Alles Show Less
Greetz
Greetz
Bloemen, kaartjes etc
Bloemen, kaartjes etc Show Less
Vimexx
Vimexx
Zeer snelle hosting voor een gunstige prijs.Show More
Zeer snelle hosting voor een gunstige prijs. Show Less
Banggood
Banggood
Banggood
Banggood Show Less
AliExpress
AliExpress
AlieExpress
AlieExpress Show Less
MediaMarkt
MediaMarkt
MediamarktShow More
MediamarktShow Less

Tegenwoordig bestaan er allemaal speciale dagen waar winkels slim op inspelen om hun producten met hoge kortingen te verkopen. Singles Day is er ook zo een. Singles Day is te vergelijken met bijvoorbeeld Black Friday uit de Verenigde Staten, maar dan op een nog grotere schaal. Vooral Chinese en internationale bedrijven doen mee met deze speciale dag en daar profiteren consumenten enorm van.

Ontstaan Singles Day

Singles Day is ontstaan in China, om precies te zijn op de Universiteit van Nanjing. In 1993 besloten de studenten hun vrijgezelle bestaan te vieren op de elfde van de elfde, 11 november. Dit evenement is uitgegroeid tot een nationale feestdag waar iedereen in China een vrije dag heeft. Online winkelgigant Alibaba heeft dit feest geadopteerd om op deze dag exclusieve kortingen te geven. 24 uur lang kun je dan hoge kortingen krijgen op allerlei soorten artikelen, van elektronica tot kleding en nog veel meer.

Grote aanbiedingen tijdens Singles Day

Veel Chinese inwoners wachten expres met het doen van hun aankopen tot Singles Day. Vanaf middernacht kun je hoge kortingen op verschillende producten krijgen, die ook alleen dan gelden. Veel online winkels doen hieraan mee, maar er zijn ook grote fysieke winkels waar je van Singles Day in Nederland kunt profiteren. Vooral Alibaba heeft veel kortingen op deze dag en heeft ook veel samenwerkingen met winkelcentra en pop-upwinkels in meer dan 12 steden in China, waar andere exclusieve aanbiedingen te vinden zijn. Ook andere winkels en webshops in China en op internationaal niveau doen hieraan mee, waardoor je voor alle soorten artikelen wel een actie kunt vinden.

Singles Day aanbiedingen 1

Singles Day in het buitenland

Singles Day kan gezien worden als de Aziatische variant op het Amerikaanse Black Friday, maar dan groter. En net zoals Black Friday wordt ook Singles Day steeds vaker ook buiten China gevierd met grote aanbiedingen. Ook hier in Nederland komen er steeds vaker speciale aanbiedingen op 11 november. Vooral online winkels als Wehkamp en elektronicawinkels als Media Markt hebben het fenomeen omarmd. Hier vind je dan ook aanbiedingen die ook alleen deze dag gelden en speciaal zijn bedoeld om grote aankopen te komen doen. Omdat de aanbiedingen al gelden vanaf middernacht scoren vooral de online winkels met deze speciale dag. Dat Singles Day op dezelfde dag valt als Sint Maarten of het begin van Carnaval lijkt niets uit te maken, men is altijd wel in voor een leuke aanbieding. Het scoren van de beste deal tijdens Singles Day wordt steeds makkelijker en het duurt niet lang meer of Singles Day wordt volledig opgenomen in het Nederlandse samenleving.